Sinds vorig jaar kent de gemeente Heusden een jaarthema. Verschillende groeperingen organiseren een of meer activiteiten in de lijn van dat thema.

Het thema van dit jaar luidt: Samen bewegen en ontmoeten

  • Beweging: letterlijk bewegen (sport), maar ook in beweging zijn of komen voor de ander. Voor de gemeenschap van onze wijken, kernen en de gemeente als geheel. Heusden ís volop in beweging. 
  • Ontmoeten en contact zijn nodig voor beweging. We willen een actieve samenleving waar mensen oog hebben voor elkaar. 

In de hele gemeente worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Wij als Stichting Nationale Feestdagen Vlijmen hebben het graag op onze schouders genomen, om in onze dorpskern iets feestelijks te organiseren. Een evenement dat voor iedereen toegankelijk is.

Op zondag 3 september 2023, zal er in het Burg van Greunsvenpark in Vlijmen een grootse picknick plaatsvinden tussen 15:00 en 19:00 uur. We zijn bezig om van alles te regelen, waaronder live muziek, een dj, foodtrucks, dans, en activiteiten speciaal voor de jeugd. Kortom we maken er een mooi feestje van.

In het park is er voldoende eten te koop, maar je mag natuurlijk ook je eigen picknickmandje meenemen! Voor actuele informatie kun je terecht op onze Facebookpagina.

Hieronder staan de bedrijven en organisaties die de versie van 2022 mogelijk maakten. Wellicht zijn die dit jaar ook weer van de partij! Belangstelling in een plaats op onze picknick? Klik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stuur ons een mailtje.